Menu
Your Cart

Wafelijzer

Wafelijzer kopen
Ben jij ook zo gek op warme, versgebakken wafels? Heerlijk met zoete aardbeien en een dot slagroom? Of met suiker en kaneel? Bij de Wafelijzer Specialist kun je terecht voor een breed assortiment wafelijzers van alle topmerken! Daarnaast hebben wij ook verschillende losse wafelplaten. Maar ook voor een contactgril, kniepertjesijzer, panini grill of tafelgrill zit je bij de Wafelijzer Specialist goed!

Soorten wafels en ijzers
Je kunt wafels in verschillende vormen maken; dik of dun, rechthoekig, rond of in hartvorm. De vorm hangt natuurlijk af van de wafelplaat die in het apparaat zit. Kies daarom een wafelijzer met platen voor het soort wafel dat jij het lekkerste vindt. Een voorbeeld hiervan is het wafelijzer hartjes. Sommige wafelijzers worden geleverd met verwisselbare platen, zodat je verschillende soorten wafels kunt bakken of het wafelijzer ook als tosti-ijzer of grill kunt gebruiken. Het aantal wafels dat per keer kan worden gebakken verschilt ook per wafelijzer. In veel modellen kun je twee wafels tegelijk maken, maar er zijn ook modellen waarbij je 5 wafels per keer kunt bakken.

Hoe werkt het?
Voordat je wafels kunt gaan bakken, moet je natuurlijk beslag maken. Maar ook is het belangrijk dat je het wafelijzer goed op temperatuur laat komen. Op het apparaat zit daarom een controlelampje waar je aan kunt zien of het wafelijzer heet genoeg is en klaar is voor gebruik. Hoe snel je wafels klaar zijn hangt af van de temperatuur van het wafelijzer, de dikte van de wafels en het vermogen van het apparaat. Vaak is het ijzer uitgerust met een regelbare thermostaat, zodat je zelf de temperatuur kunt instellen. Als het wafelijzer op temperatuur is, giet je het beslag erin (niet te veel tegelijk), sluit het ijzer en wacht tot de wafels klaar zijn. Kijk voor precieze aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing van jouw wafelijzer.

Reinigen
Kies, als het kan, voor een wafelijzer waarbij het mogelijk is de wafelplaten uit het apparaat te halen. Dat maakt het veel makkelijker om ze schoon te maken. Je kunt ze dan gewoon afwassen en bij sommige platen is het zelfs mogelijk om ze in de afwasmachine te zetten.

Wafelijzer bestellen bij de Wafelijzer Specialist
Heb je ook trek gekregen in heerlijke wafels? Bestel dan snel een wafelijzer bij de Wafelijzer Specialist! Bij ons heb je een ruime keuze, zoals de populaire wafelijzer Brusselse wafels. Kijk maar eens rond op de site en kies het apparaat dat jou het beste lijkt om perfecte wafels mee te maken. Vind je het lastig om te kiezen? We hebben een top 10 wafelijzers van meest populaire wafelijzers samengesteld, om je te helpen kiezen.

Heb je eenmaal je bestelling doorgegeven, dan zorgen wij ervoor dat je het wafelijzer binnen 2 tot 3 dagen thuisbezorgd krijgt. Begin daarom nu maar vast te bedenken wat voor heerlijkheden je erop wilt doen; chocolade, nootjes, fruit of roomkaas? Betalen gaat heel eenvoudig en veilig via iDeal en als je een bestelling plaatst van boven de €75,-, dan hoef je zelfs geen bezorgkosten te betalen!